2013. 01. 14.

A ganoderma valóban "univerzális orvosság"?

Valóban igaz, hogy a ganoderma a modern betegségek ellenszere, és "univerzális orvosság" minden betegségre?

 
Yukio Naoi, Kiotói Egyetem Élelmiszeripari Tudományos Kutatóintézet
 
"A Ganoderma valóban univerzális orvosság?" Most ne a történelem során felbukkanó betegségekről beszéljünk, hanem a modern betegségekről. Hogy megtaláljuk a választ, tizenhárom éven keresztül újra és újra megvizsgáltuk a hatásait. Kielégítő eredményeket kaptunk.
 
Az első kérdés az, hogy a Ganoderma minden betegség esetén hatásos lehet-e. A válaszunk: "igen", mert képes arra, hogy karbantartsa a modern ember egészségét. Egy kevésbé egészséges ember számára a Ganoderma az emberi test leggyengébb, legerőtlenebb részére is hatással van. Egy beteg ember esetében gyökerénél ragadja meg a problémát, és lehetővé teszi a felépülést.
 
A Ganoderma képes a kiegyensúlyozatlan szervezet megváltoztatására, és egészségessé teszi azt. Nincs eltérés az emberi fajok között, legyen az ősi vagy modern. A Ganoderma minden esetben ugyanazzal a hatással bír. Emberek a világ minden részéről azonos eredményeket tapasztalhatnak.
 
Ha egy beteg szervezete különösen jól reagál a Ganodermára, az olyan, mintha egy szabadalmaztatott gyógyszer a maximális hatást váltaná ki. Tény, hogy eddig senkinél nem tapasztaltak olyat, hogy negatív hatással lett volna a páciensre vagy esetleg elégtelen eredményt nyújtott volna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése